Koloidní zlato účinky

Přemýšlíte, jestli by pro vaši pleť mohlo být užitečné koloidní zlato? Jednoznačně říkáme, že ano. Zvlášť pokud máte pleť podrážděnou, namáhanou nebo se na ní začínají objevovat první vrásky. A hned vám vysvětlíme, proč tomu tak je. Zlaté tonikum má totiž jedny z nejblahodárnějších přírodních účinků na oživení a omlazení pleti.

koloidní zlato účinky

Koloidní zlato proti vráskám i pigmentovým skvrnám

Koloidní zlato zpomaluje ztrátu kolagenu a elastinu, díky čemuž pleť regeneruje, zůstává pevná a vyhlazená. Ocení ji především ženy bojující s vrásčitou pletí. Obnova buněčné struktury probíhá díky antioxidačním účinkům a schopnosti přenosu molekul kyslíku přímo do krve.

Zlaté tonikum má protizánětlivé účinky, pomůže vám zbavit se zánětlivých ložisek a dát sbohem nepříjemným vřídkům. Unikátní vlastnosti nanočástic zlata v silně čištěné vodě Aqua Purificata (20 mg zlata na jeden kg vody) také projasní a zvlhčí pokožku a zamezí vzniku nežádoucích barevných změn pleťového pigmentu. Pokud vás trápí vrásky, přečtěte si, jak vám může pomoci koloidní zlato i další přírodní masky, vitamíny nebo antioxidanty.

Zaujaly vás fyziologické účinky koloidního zlata na zdraví, ale nejste si něčím jistí? Podívejte se na nejčastější dotazy týkající se zlatého tonika. Odpovídáme na to, co to vlastně koloidní zlato je, jestli je jeho používání ověřené, jak se vyrábí nebo jak ho správně uchovávat.

Zároveň, pokud se rozhodnete koloidní zlato vyzkoušet, doporučujeme objednat si jej u ověřeného a certifikovaného výrobce. Kvalitní koloid poznáte tak, že bude v tmavé skleněné láhvi, výrobce má certifikát a jde o český produkt.