Jak působí koloidní stříbro na viry

Koloidní stříbro má sílu zničit nepřátelské původce nemocí. Proniká do samého jádra patogenů a ničí je tak, aniž by poškodilo okolní buňky a tkáně. Řadí se k nejsilnějším přírodním antibiotikům, které neškodí a účině bojuje s choroboplodnými zárodky.

 

Laboratorními testy bylo dokázáno, že ke zničení bakterií, virů, hub a plísní dojde již do několika málo minut po aplikaci stříbra. Tím, že se stříbro dostane do krevního oběhu, umrtvuje choroboplodné viry, bakterie, plísně a houby, čímž pomůže imunitnímu systému v jeho regeneraci.

 

Velkou přidanou hodnotou koloidního stříbra je, že si při jeho užívání bakterie, viry a plísně (původce nemoci) nevytváří rezistenci. Patogeny se tak nestanou rezistentními, jako je tomu například u běžných antibiotik. Koloidní stříbro můžete při opakujících obtížích opakovat.

 

Rychlým a spolehlivým řešením jak ošetřit (dezinfikovat) roušku je použít koloidní stříbro. Rouškou dezinfikovanou antibakteriálním koloidním stříbrem zabráníte také šíření virů do okolí.

Z našeho portfolia produktů doporučujeme produkty s koncentrací 25 ppm nebo 40 ppm a aplikovat jej sprejovým rozprašovačem. Použít jej můžete na látkové roušky i nanoroušky. Při manipulaci s rouškou ošetřenou koloidním stříbrem platí stejná pravidla jako pro roušku neošetřenou tzn. dotýkejte se pouze gumiček za ušima nebo provázků, mějte vydezinfikované ruce a po sundání roušku ihned vložte do uzavíratelného sáčku nebo ji opět vyperte.