Koloidní stříbro veterinární použití

Hledáte alternativu v přírodní péči o domácí mazlíčky? Prověřená koncentrace koloidního stříbra 20 ppm je určena právě pro péči o zvířecí mazlíčky. Koloidní stříbro je zvířecí pomocník, který pomůže při řešení zvířecích neduhů a poranění.

 

Přírodní péče o domácí mazlíčky

Jistě i Váš mazlíček vyžaduje pravidelnou pozornost při ošetření škrábanců, které si může způsobit na procházce venku nebo i v domácích podmínkách. Ošetří také lokální místa napadená hmyzem (klíšťata, blechy) nebo místa, kde dochází k vylizování rány. Čištění srsti Vám také určitě nejednou přidalo starosti. Koloidním stříbrem srst vyčistíte a také ji vydezinfikujete. Při této aplikaci koloidního stříbra jistě oceníte rozprašovač.

Koloidní stříbro veterinární použití

Častým problémem, který řeší majitelé chlupatých mazlíčků je poraněný drápek. Okolí drápku účinně koloidním stříbrem ošetříte. Poranění bude vydezinfikované a rychleji se bude hojit.

 

Ošetření análních žlázek

Možná už máte zkušenosti s tím, že Váš pejsek začal “sáňkovat”. Tento projev zvířete může znamenat přeplnění nebo ucpání análních žlázek. Pokud pejsek sáňkuje už opakovaně, měl by ho vidět veterinář. Vašemu pejskovi můžete pomoci pravidelným čištěním análního otvoru koloidním stříbrem. Stříbro tak může pomoci při léčbě již vzniklého zánětu. Urychlí tak hojení a pejsek bude dříve ve formě.

 

Koloidní stříbro je ideální zvířecí kosmetika, která se stane nedílnou součástí Vaší veterinární lékárničky.

  

Doporučujeme užívat pouze vně, ať už jde o jakékoliv zvíře. Koloidní stříbro je certifikovaný produkt, který se skladuje v originálních tmavých lahvičkách.

Koloidní stříbro veterinární použití