Koloidní stříbro pro kočky

Koloidní stříbro i pro kočky či koťata? Ano, jeho blahodárné účinky můžete využívat i při péči o vaši kočičku. Stříbro má antibakteriální a hojivé účinky. Pro domácí mazlíčky byla speciálně vyvinuta koncentrace koloidního stříbra, která je určena právě k veterinárním účelům, a je ideálním antibakteriálním přípravkem nejen pro kočky. Jde o produkt Silver VET 20 ppm (částic na jeden milion) s antibakteriálními účinky. Silver VET můžete využít také k čištění a dezinfekci kočičích misek. Poradí si s defekty na kůži, ale i k běžné údržbě oušek nebo tlapek. Dále se podíváme, jak a na co můžeme koloidní stříbro pro kočky užívat?

koloidni-stribro-pro-kocky-img3

Péče o uši koček

Důležitá je pravidelná kontrola a čištění uší u koček. V ouškách se může poměrně často objevit zánět, zvláště v zevním zvukovodu. V uchu může být pak maz a hnis. V těchto případech je nutné maz a hnis odstranit a ucho šetrně vydezinfikovat, aby mohly působit na zvukovod kočky hojivé přípravky.

Jak čistit kočce uši? Na vatový tampon aplikujte koloidní stříbro. Je efektivní a praktické využít aplikátory. Poté takto navlhčeným tamponem můžete místo šetrně očistit nebo přiložit jako obklad na místo, které potřebujete ošetřit.

Čištění kočičích tlapek

Tak jako se věnuje péče o srst koček, aby byla lesklá a hebká, je potřeba ji věnovat také kočičím tlapkám. Zanedbáním může dojít ke vzniku nepříjemných zánětů. Jak tedy kočce čistit a dezinfikovat tlapky? Můžete využít koloidní stříbro pro veterinární účely Silvet VET 20 ppm. Při čištění tlapek postupujte stejným způsobem jako při čištění uší. Aplikujte stříbro na vatový tampon, a poté místo ošetřete nebo naneste pomocí rozprašovače s naší sady aplikátorů.

Koloidní stříbro pro kočky

Koloidní stříbro v lékárničce

Vybavte svou veterinární lékárničku koloidním stříbrem - stane se spolehlivým pomocníkem při péči o vašeho domácího mazlíčka. Je určeno pro vnější užití, ať se jedná o jakékoliv zvíře. Jde o certifikovaný produkt, který skladujte v originálních tmavých lahvičkách. Na našem e shopu můžete zakoupit Silver VET 20 ppm i aplikátory, které vám usnadní ošetřit postižené místo.

Koloidní stříbro pro kočky