Koloidní stříbro může pomoci i vašim mazlíčkům

Stejně jako na našem blogu píšeme o blahodárných účincích koloidního stříbra na lidskou pokožku, může pomoci i vašim domácím mazlíčkům a zvířatům. Na odřeninu, ránu po kousnutí nebo bodnutí hmyzem či jako dezinfekce misek. U zvířat doporučujeme rovněž výhradně vnější užití, ať už jde o psa, kočku nebo koně.

Koloidní stříbro je přírodní roztok s antibakteriálními a hojivými účinky. Urychluje hojení modřin nebo ran v kůži, navíc je desinfikuje. Vhodné je také pro čištění uší a oblasti okolo očí. Protože se u zvířat obtížněji aplikuje jako obklad, efektivnější je nastříkat aplikátorem koloidní stříbro na vatu nebo gázu a potírat postižené místo.

 Lakshmi Narayan koloidní stříbro 100ml 15ppm

Koloidy pro všechny členy domácnosti

Kromě toho lze koloidní stříbro využít na čištění misek koček nebo psů. Nehubí parazity, ale zlikviduje bakterie a plísně. Koloidní stříbro také neslouží jako prevence proti klíšťatům nebo blechám. Pouze pomáhá desinfikovat a zregenerovat pokožku po jejich kousnutí.

 

kočka a pes koloidy

 

Ať už máte doma koloidy pro sebe nebo svého čtyřnohého přítele, platí, že byste měli pečlivě vybírat certifikované výrobky a skladovat je v originálních tmavých lahvičkách, jak píšeme v článku o tom, jak vybrat koloidní stříbro.