Kde se dá koupit koloidní stříbro a jiné přípravky s koloidními kovy?

Míst, kde můžete sehnat přípravky s koloidními kovy, je spousta. Nevěřte však všem prodejcům, kteří na trhu koloidní kovy prodávají. Proto, aby byly výrobky kvalitní a účinné, je potřeba projít přísným a náročným procesem schválení výrobního procesu a získat potřebné certifikace pro prodej takovýchto výrobků. Proto se nenechte oklamat a dejte si pozor na to, jaké koloidní stříbro kupujete. My vám přinášíme pár rad, jak na to, a kde důvěryhodný produkt pořídit.

Kde koupit koloidní stříbro?

Jak již bylo zmíněno, koloidní stříbro a ostatní koloidní kovy se dají koupit na mnoha místech. Na e-shopech, v kamenných prodejnách, v lékárnách. Důležitější otázkou však je „Kde a jak koupím ověřené koloidní stříbro?“. Je pravda, že se na trhu vyskytuje řada prodejců, kteří prodávají nekvalitní výrobky. Jsou to přípravky, které nevlastní certifikát dle platné legislativy EU a také nejsou zaregistrovaní v CPNP (Notification of cosmetic products). Tito prodejci tedy nejsou důvěryhodní a takové výrobky bychom nepovažovali za kvalitní a účinné.

Dalším faktorem, který může ovlivnit kvalitu výrobku, je skladování v nevhodném obalu. Plast není schopen uchovat koloidní stříbro v jeho kvalitě dlouho. Nejlepším obalem je tedy sklo (tmavé skleněné lahve), proto se vždy před koupí produktů ujistěte, v jakém obalu jsou přípravky zabaleny.

Na našem e-shopu naleznete jen certifikované produkty v souladu s platným právním řádem (podrobnosti o certifikaci zde). U nás máte tedy jistotu, že nekoupíte zajíce v pytli. Další sázkou na jistotu jsou lékárny, kde koupíte pouze ověřené koloidní stříbro s certifikací.

Koloidní stříbro v kosmetice aneb Jaké přípravky na trhu naleznete

Koloidní stříbro a zlato si lidé nejčastěji pořizují pro péči o pokožku těla a obličeje. Příznivě působí na hojení ran a je velice účinný v boji s akné, plísněmi a dalšími kožními problémy. Přípravky s koloidním stříbrem určené nejen na obličej:

  • Koloidní tonika

Jedná se o přírodní kosmetický přípravek, který účinně čistí povrch pokožky od bakterií, plísní a dalších nečistot. Odstraňuje nadbytečný kožní maz a zanechává pokožku matnou. Kromě toho stahuje velikost otevřených kožních pórů a vyhlazuje vrásky, čímž se pokožka stává svěží. Působí také jako antioxidant. Díky antiseptickým vlastnostem jej můžete aplikovat na akné, ekzémy, bradavice a další kožní neduhy.

  • Pleťové krémy

Pleťové krémy s koloidním zlatem mají regenerační a vyživující účinky, čímž vaší pleti pomohou dodat mladiství a vyhlazený vzhled. Koloidní zlato obsažené v krému pozitivně působí na normální stav pokožky.