Co je to koloidní zlato?

Neschovávejte vrásky za rolák nebo vrstvu make-upu. Vyzkoušejte roztok koloidního zlata. Toto čistě přírodní tonikum rozmazlí vaši pleť. Zregeneruje unavenou a namáhanou pokožku, oživí ji, omladí a omezí tvorbu vrásek.

Koloidní zlato je ryzí zlato suspendované v destilované vodě. Roztok je bez chuti, zápachu s červenou až rubínovou barvou (proto pokud vám někdo nabízí bezbarvý roztok, jde pravděpodobně o směs s malou koncentrací koloidního zlata). Koloidní zlato Lakshmi Narayan má koncentraci 20 ppm. To znamená, že v jednom kilogramu vody je 20 mg zlata.

Protože je roztok vyráběný elektrolýzou a částice zlata nesou stejný elektrický náboj, neustále se od sebe odpuzují. Nedávejte tedy lahvičky s koloidy do blízkosti mobilů, mikrovlnek, lednic a jiných zařízení, kde by mohl magnetický efekt zničit pohyb částic, a nevystavuje je na přímé sluneční záření.

co-je-to-koloidni-zlato

Pomocník v boji proti stárnutí pleti

Při koupi vybírejte kvalitní koloidy. Poznáte je podle toho, že mají certifikaci, důvěryhodného výrobce a jsou v tmavých lahvích. Uchovávejte je v původním obalu, zatmavená neprůhledná barva skla má svůj význam.

Počátky využití zlata sahají až do starověké ájurvédy. V současné době je zakázané vnitřní užívání koloidů. Pro naše zlatá tonika jsme získali certifikační označení kosmetický produkt. Do toaletní taštičky se hodí všem, kteří mají pocit, že jejich pleť je unavená, příliš zatěžovaná a stárne dřív, než by si přáli.

Aplikace koloidního zlata na pleť

Koloidní zlato se nanáší na pleť nejjednodušeji pomocí kosmetického vatového tamponku, na který z lahvičky nakapete nebo sprejovým aplikátorem nastříknete roztok koloidu. Důležité je, aby byla pleť před nanášením čistá a suchá. Neoplachujte ji ani po aplikaci, koloidní zlato totiž vytvoří ochranný filtr. Nanášejte dvakrát denně – nejlépe ráno a večer.

Koloidní zlato je obsaženo i v některých přírodních kosmetických přípravcích, třeba spolu s vodou z ledovců, jojobovým olejem, kakaovým máslem a dalšími čistě přírodními složkami v pleťovém krému Aurum.